..::::::EksplorasiKu::::::..

By: diba Muid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Sep-2008 22:38 Email | Share | Bookmark
Selamat Berpuasa n berhari raya

Salam...


Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2.

Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni..

Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa saya sedar. Ampunkan daku..

Ok, kpd kawan2 yang free tu, jemput la jenguk www.butikputeri.com yer... Tu part time bizz kita, kalau nak beli swimming suit, tudung anggerik, tudung syria, blouse n macam2 lagi, jemput2 la jenguk sana ya

Till then, semoga berjumpa lagi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net