..::::::EksplorasiKu::::::..

By: diba Muid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Jan-2008 14:49 Email | Share | Bookmark
Entry yang lepas-lepas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mengorek2 gambar yang lepas-lepas


KEk ape nama ntah, dlmnye sponge cake with fresh cream + fruit cocktail. Utk besday adik - Ijan bln June lepas


Kek Sponge Coklat + Fresh Cream + Fruits. Utk our 5th Annibesary


Carrot Cake Arlina Umar +Cheese Frosting- Utk besday suami tercayang


Kek Sponge + Whipped Cream. Time ni guna brand Vivo. Tak menjadi laaa.. Nak cover balik, tabur je coklat parut halus.. - Ni utk bonda kesayangan


Kek coklat Zaima utk my 28th besday...hehehe...


Choc Marble Cheese Cake - Special request from Syahada


Moist Choc Cake - From a daughter(nak kek yg lebih kurang mcm yg kt atas)


Quote:

boxhousestudio :kak tun, tu lerr helper yang ada takat ni...
Nur : tak de ngancam mana Nur..
nabialishad : Tu bukan buat sekali harung, manyak kali harung laa
masriyah : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
mummy jam : Kami keluarge besar, buat kek sndiri lagi jimat.. kalo makan saje2 je sy prefer yg plain.
Lee Lin :tang buah tu yg slalu kena kebas dulu
mamaella: tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
MamaFaMi : Yg berdeco tu sume sbb menyelebrate mama..
rose rinas_rh@yahoo.com : Alahai, kek tu pun kita tak penah buat lg... Tak berani amik tempahan..Try sifu2 yg sy linkkkan kt 'favorites' sana...
ida65cakes : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
siti sitiazma@gmail.com : Jangan ler panggil kita sifu kakkk Tak layak la..
maklang : tengah lentur2 tangan maklangggggg
Ana : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
MaDiHa : Kita jelesss tgk strawberry awakk tu taww!!! Skrg ni jarang update, tu yg skali update kengkadang kuar berjela2 gambar
Wiz : Thanx kak Wiz Agak sibuk skrg ni, anak2 pun tak beberapa sihat.
Noi :Alahai.. takat buatkan kek jer Dr Noi..tu je yg termampu..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net