..::::::EksplorasiKu::::::..

By: diba Muid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Jun-2007 14:00 Email | Share | Bookmark
Spiderman

ice the cake
Lukis kat tracing paper guna icing
tampal je kt atas kek lps beku
Letak jaring lala2 spiderman laa kununnn
Still fail nk kasi cun bucu2 kek ni
Kek Toby dah siappp
Spesel utk Anak buah yg utk besdey dia yg ke-8. kemain exited dia.. heheh.. kek dah ada, tinggal nk deco je.. Belasah jee.. Janji ada rupa spiderman, ada jaring2.. Siap.. Gunakan kaedah frozen buttercream transfer je.. Almaklumler.... bukannye reti nk wat cantik2..





Quote:

Roylazim - Ehhe.. berjiwa kanak2 gak akak ni
Bonda/RaqynRafiqin : Budak2 bonda.. dia tak kisah sangat kek comot2 ni
noi : ishh... kita tiru idea org je... mana ada kreatip nyee..
anir : Kita pun teruja tgk sponge bob awak
ida isk merpati66@yahoo.com : tak layak nak ditabik la kak...
ezura : belum cukup hebat laa.. U can do also what..
maisya : tak pecah kalo kita betul2 bekukan dia.
marlin : teknik mmg menarik, tu yg sy nak cuba..
rinnchan : kak rin, try laa. saya pun tangan kerass gakk
mamazieza : tq mama.. tengah nk mengetest teknik2 ni..
boxhousestudio : kak tunnnnnn, kita simbah air panas jee sume2 tools tu, pastu bior minyak2 lari. baru basuh pakai sabun. Link utk buttercream trnsfer ni ada saya letak sekali kat atas tu.. Yg kaler merah tu.. Try la..
mamiyati : thnks for dropping by mami....
paku pakis : Alaaa.. paku pun boleh buat.. yakin bulehhh

zati : terima kasih utk kata semangat tu kakk


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net