Want your
own Fotopage?








 
..::::::EksplorasiKu::::::..

By: diba Muid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Sep-2008 22:38 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berpuasa n berhari raya

Salam...


Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2.

Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni..

Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa saya sedar. Ampunkan daku..

Ok, kpd kawan2 yang free tu, jemput la jenguk www.butikputeri.com yer... Tu part time bizz kita, kalau nak beli swimming suit, tudung anggerik, tudung syria, blouse n macam2 lagi, jemput2 la jenguk sana ya

Till then, semoga berjumpa lagi


Sunday, 11-May-2008 02:48 Email | Share | | Bookmark
Happy Mothers Day

 
 
 
View all 4 photos...


Happy Mothers Day!!


Saturday, 26-Apr-2008 02:33 Email | Share | | Bookmark
kek lagi dan lagi..

 
 
 
View all 6 photos...

Balik je tournament bowling, terus tempek mekap kat choc cheese cake ni.. Ni kek bday utk anak sdare, memula dia request utk gambar tom n jerry.. dah wat outline tp tak sempat nak buat dlm masa 1/2 jam tu. Trus tampal edible image sponge bob ni. Blurr plak gambonye..




Vanilla sponge cake ngan whipped cream utk besday adik.. Mmg fail aje nak beat whipped cream ni.. Payung tu saje je letak kasi ala-hawai sket


Monday, 24-Mar-2008 13:54 Email | Share | | Bookmark

En.Otomen
Kek Ceklat kak Hannah
Kek Otomen utk Syafique (anak sedara) yg ke 4.. Lukis free hand,abis menggigil2.. Saya jst simenkan kek tu ngan cream,lukis outline n selebihnye adik tlg habiskan sbb bz melayan sikenit kat umah..



Monday, 7-Jan-2008 14:49 Email | Share | | Bookmark
Entry yang lepas-lepas

 
 
 
View all 18 photos...


Mengorek2 gambar yang lepas-lepas


KEk ape nama ntah, dlmnye sponge cake with fresh cream + fruit cocktail. Utk besday adik - Ijan bln June lepas


Kek Sponge Coklat + Fresh Cream + Fruits. Utk our 5th Annibesary


Carrot Cake Arlina Umar +Cheese Frosting- Utk besday suami tercayang


Kek Sponge + Whipped Cream. Time ni guna brand Vivo. Tak menjadi laaa.. Nak cover balik, tabur je coklat parut halus.. - Ni utk bonda kesayangan


Kek coklat Zaima utk my 28th besday...hehehe...


Choc Marble Cheese Cake - Special request from Syahada


Moist Choc Cake - From a daughter(nak kek yg lebih kurang mcm yg kt atas)


Quote:

boxhousestudio :kak tun, tu lerr helper yang ada takat ni...
Nur : tak de ngancam mana Nur..
nabialishad : Tu bukan buat sekali harung, manyak kali harung laa
masriyah : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
mummy jam : Kami keluarge besar, buat kek sndiri lagi jimat.. kalo makan saje2 je sy prefer yg plain.
Lee Lin :tang buah tu yg slalu kena kebas dulu
mamaella: tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
MamaFaMi : Yg berdeco tu sume sbb menyelebrate mama..
rose rinas_rh@yahoo.com : Alahai, kek tu pun kita tak penah buat lg... Tak berani amik tempahan..Try sifu2 yg sy linkkkan kt 'favorites' sana...
ida65cakes : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
siti sitiazma@gmail.com : Jangan ler panggil kita sifu kakkk Tak layak la..
maklang : tengah lentur2 tangan maklangggggg
Ana : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi..
MaDiHa : Kita jelesss tgk strawberry awakk tu taww!!! Skrg ni jarang update, tu yg skali update kengkadang kuar berjela2 gambar
Wiz : Thanx kak Wiz Agak sibuk skrg ni, anak2 pun tak beberapa sihat.
Noi :Alahai.. takat buatkan kek jer Dr Noi..tu je yg termampu..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net